Projecten

Bouwenu begeleidt al jarenlang bouwprojecten in sectoren als de retail, woningmarkt, horeca, hotel & leisure, zorg- en onderwijs, (semi)-overheid, de zakelijke en particuliere markt. Deze projecten variëren van bouwadvies tot aan de realisatie van nieuwbouwwoningen en de transformatie van bestaande gebouwen naar appartementen.

Bekijk hieronder een greep uit onze opgeleverde projecten:

Transformatie van Oude Pastorie naar karakteristieke appartementen

Bouwenu heeft in 2023 een bijzonder project opgeleverd. We hebben de Oude Pastorie, een pand uit 1778, getransformeerd tot vijf appartementen. Van nieuwe vloeren tot wanden, plafonds, installaties, trappen, enzovoort. Uiteraard met inachtneming van de karakteristieke waarde van het pand: de monumentale buitenzijde is behouden en de bestaande eiken balken en muren zijn geïntegreerd in het ontwerp.

Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis

In 2018 heeft Bouwenu in opdracht van Bruns BV uit Bergeijk aan een mooie opdracht bijgedragen in het Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis in Brussel. Het project omvatte voor ons met name het bouwen van vele gipswanden en het inbouwen van de door Bruns gemaakte vitrines, alsmede het schilder- en texwerk van die wanden en vitrines. Het betrof een tijdelijke expositie genaamd “De Groote Oorlog voorbij: 1918-1928” over het einde van de eerste wereldoorlog en de periode die daarop volgde.

Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis
Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis

Nieuwbouw Poort van Bladel

Op dit moment werkt Bouwenu mee aan de realisatie van een groot nieuwbouwproject in Bladel. We doen hier het projectmanagement voor de opdrachtgever. De Poort van Bladel, gelegen naast het gemeentehuis, bestaat binnenkort uit een nieuwbouwcomplex van negen appartementen en een commerciële ruimte.

Houd de website in de gaten voor het eindresultaat.

Heeft u ook plannen voor een nieuwbouw-, verbouw-, afbouw-, renovatie- of transformatieproject?
Neem vrijblijvend contact op voor een verkennend gesprek en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.